A FOXPOST csomagautomata kiválasztásának folyamata:

Csomagját országszerte már 405 FOXPOST csomagautomata egyikébe is rendelheti. ITT tudja megnézni az Önhöz közeli automaták aktuális listáját.

A rendelés leadását követően válassza a szállítási módok közül a “FOXPOST CSOMAGPONT” szállítási módot, és a térképes kereső segítségével, vagy az automata szűrés mezőbe lépve megadhatja az Ön számára megfelelő automatát.

FONTOS: mindig kattintson a KIVÁLASZTOM gombra!

Ezt követően válassza ki a rendelés típusát, miszerint Ön magánszemélyként, vagy Cégként vásárol - céges vásárláskor kötelező megadni a céges adószámot! 

Miután egyetértett a Felhasználási feltételekkel, a Folytatás gombra kattintva tud tovább lépni.

A következő oldalon kell megadnia a nevét és címét, ami a számla kiállításához szükséges. Innen továbblépve láthatja az összes szállítási módunkat, de mivel Ön már döntött a FOXPOST mellett, így azt válassza ki. Ezen az oldalon választhatja ki a fizetési módot, hogy kártyás fizetéssel, vagy utánvéttel szeretné kifizetni rendelését.

A FOXPOST sms-ben küld egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel a csomag 4 napig vehető át! Amennyiben mégsem tudja felvenni a csomagot az SMS-ben küldött intervallum alatt, úgy kérjük vedd fel a FOXPOST ügyfélszolgálattal a kapcsolatot. Telefonszám: 06-1-999-0-369 (munkanapokon 8 - 20 óráig) 

FONTOS: Az automatáknál csak bankkártyával lehet fizetni, amennyiben az utánvétet választja!

A maximális csomag méret és súly: 62 x 60 x 36 cm és 25 kg. ami 18 palack bor csomagolva.

A kiszállítási idő a kiválasztott FOXPOST csomagautomata telítettségének függvényében változhat.

• FIGYELEM!
FOXPOST csomagautomatába történő kézbesítés esetén, lehetőség van ingyenes visszaküldésre, melynek menete a következő:

Sétáljon el bármelyik FOXPOST automatához a visszadobozolt termékkel. ITT tudja megnézni az Önhöz közeli automaták listáját. Az érintőképernyőn válassza ki a "Visszaküldés” opciót. Írja be egyedi nyitókódját - amellyel a terméket eredetileg átvette - az ezután kinyíló rekeszbe tegye vissza a csomagot, aztán csukja be az automata ajtaját. A funkció kizárólag a NON+ webshopból rendelt termékek, foxpost automatába történő kiszállítása esetén, 14 napon belül történő ingyenes visszaküldésére vonatkozik.
- VIDA PÉTER EV. –
info@vidaborbirtok.hu
Kérjük a telefonszámunkat minden esetben tüntesse fel a csomagon: 06 20 426 76 96

További kérdés esetén, a megadott elérhetőségeinken szívesen segítünk! 

mail: info@vidaborbirtok.hu telefon: 06 20 426 76 96 címünk: 7100 Szekszárd, Napfény utca 27/a