Dolce Vida Klubtagság

Hogyan lehet ön is klubtag?

Vásároljon webshopunkban, vagy borbirtokunkon egyszeri, egy összegű 50.000 Ft-ot meghaladó értékben.

Klubtagsághoz a vásárlás regisztrációhoz kötött, tovább feltétele a betöltött 18. életév.

Online vásárlásnál, a feltételek elfogadása után rögzítjük a klubtagsági számát adatlapján, a kártyát pedig a megrendelt borok mellett elküldjük Önnek. Borbirtokunkon a regisztrációs adatlap kitöltése után átadjuk a klubtagsági kártyáját. Az egyedi Dolce Vida Klubtagsági árakat csak akkor láthatja, ha vásárláskor belép felhasználó nevével és jelszavával.

Tagság előnyei:

Vásárlásai végösszegéből 10 % kedvezményt biztosítunk Önnek a borbirtokon vagy webshopunkban. A felkínált kedvezmény nem függ további vásárlások összegétől, már egyszeri alkalom után is jár. Negyedévente küldünk hírlevelet, így elsőként értesülhet új évjáratainkról, legfrissebb programjainkról, egyedi ajánlatainkról. Felhasználó nevével és jelszavával belépve az oldalra, extra tartalmat mutatunk meg Klubtagjainknak, olyan egyedi tételekkel, melyek máshol nem kaphatóak. Új vagy éppen kifutó tételeinkről e-mailben értesítjük.

Klubtagsági rendszer működése:

Az első, egyszeri, 50.000 Ft-os vásárlásba bármilyen termék beletartozik.
A klubtagsági kedvezmény az első vásárlásra nem érvényesíthető, a következő vásárlásánál lép érvénybe. Klubtagsági árakat csak akkor láthatja, ha vásárláskor belép felhasználó nevével és jelszavával. Klubtagként belépve internetes vásárlás során már a kedvezményes árakkal találkozhat. A klubtagsági kedvezmény más egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. Bármilyen kérdés esetén további információ: info@vidaborbirtok.hu

La Vida Klubtagság

Hogyan lehet Ön is klubtag?

Amennyiben éves vásárlásainak összege eléri az 500.000 Ft-ot, a következő évben életbe lép a 15% kedvezmény


A La Vida Klubtagság a következő előnyökkel jár:

2 alkalommal szabadon választott időpontban, térítésmentes pincelátogatás, borkóstolóval egybekötve (tetszőleges +5 fő meghívásával) borbirtokunkon. Vendégünk minden általunk meghirdetett saját rendezvényünkön 15% kedvezmény minden vásárlásból, akár egy palack esetén is a borbirtokon vagy webshopunkban.