Szállítás, visszaküldés

Szállítási határidők
-
A webshopon található termékek szállítási határideje 2-5 munkanap.

Kézebesítés
A megrendelt termék átvételére a következő mód áll rendelkezésre:
    •    HÁZHOZSZÁLLÍTÁS GLS futárszolgálattal
    •    FOXPOST csomagautomata
    •    GLS csomagpont

- a www.vidaborbirtok.hu webshopon történő vásárlás esetén a rendelések teljesítése rendelésszám alapján történik.
- 25.000Ft bruttó vásárlási érték alatt, kézbesítés esetén 3000Ft a szállítási költség.

Visszaküldés / Elállási jog

Amennyiben a borok átvétele után úgy döntesz, hogy mégsem kéred őket, lehetőséged van 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól. Ennek módjáról a távollévők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. kormányrendelet rendelkezik.

Elállási szándékodat írásban, e-mailben vagy postai levél útján közölheted velünk.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek tekintjük, ha az elállásra irányuló nyilatkozatodat 14 napon belül (akár a 14. napon) elküldöd nekünk. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail értesítés esetén az e-mail küldésének időpontját vesszük figyelembe a határidő számítás szempontjából. Kérjük, hogy leveledet ajánlott küldeményként add postára, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

Elállás esetén a termék visszajuttatásának költségei a vásárlót terhelik. A vásárlót ezen felül egyéb költség nem terheli.

Az utánvétellel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, az ilyen csomag visszajuttatásának költsége is Téged terhel! A termékeket lehetőség szerint ajánlott küldeményként juttasd vissza a címünkre, hogy biztosan megérkezzen.

Elérhetőségeink, ahol a vásárlástól való elállási szándékodat bejelentheted:

Címünk: Vida Péter EV., Tel: +36 204267696, E-mail: info@vidaborbirtok.hu

Kérjük, figyelj arra, hogy a visszaküldött bor lehetőség szerint eredeti csomagolásban legyen, hiszen ezt még utána értékesíteni szeretnénk. Vagy ha már felbontottad a termék csomagolását, akkor ügyelj arra, hogy a csomagolás részei, a bor kapszulája, címkéi is sértetlen állapotban legyen. Megbontott palackokat az elállási jog alapon nem vagyunk kötelesek visszavenni. Kérjük visszaküldés előtt ezt vedd figyelembe.

A visszaküldött borok árát 14 napon belül visszautaljuk számodra. A visszatérítés vonatkozik a bor vásárló részére történő kiszállítás költségeire is, kivéve, ha az elállással érintett termékkel együtt más olyan termék is kiszállításra került, amely tekintetében a vásárló nem élt elállási jogával.

Címünk, ahová a csomagot visszaküldened kell: Vida Péter EV, 7100 Szekszárd, Napfény utca 27/a

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a 17/1999 Kormányrendelet értelmében bizonyos termékekkel kapcsolatban nem gyakorolhatod az elállási jogodat:

Ezek olyan termékek, amelyek a személyedhez kötöttek, illetve amelyet az utasításaid alapján vagy kifejezett kérésedre állítottunk elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, amennyiben annak rendeltetésszerű használatát megkezdték.

Az e pontban foglaltak kizárólag az önálló foglalkozásán és gazdasági tevékenységi körén kívül eső célok érdekében eljáró természetes személy, továbbá a békéltető testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettjeire (fogyasztó) vonatkoznak.

Panaszügyintézés

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamattokkal illetőleg a termékekkel kapcsolatosan felmerülő bármilyen kérdésed esetén az alább feltüntetett elérhetőségeken keresztül tudsz velünk kapcsolatba lépni.

E-mail cím: info@vidaborbirtok.hu , Tel: +3620 426 76 96