A GLS csomagpont kiválasztásának folyamata:

Csomagját már több mint 900 GLS csomagpontba is rendelheti.

A rendelés leadását követően válassza a szállítási módok közül a “GLS CSOMAGPONT” szállítási módot, és a térképes kereső segítségével, vagy az autómata szűrés mezőbe lépve megadhatja az Ön számára megfelelő csomagpontot.

FONTOS: mindig kattintson rá a KIVÁLASZTOTT címre!

Ezt követően válassza ki a rendelés típusát, miszerint Ön magánszemélyként, vagy Cégként vásárol - céges vásárláskor kötelező megadni a céges adószámot! 

Miután egyetértett a Felhasználási feltételekkel, a Folytatás gombra kattintva tud tovább lépni.

A következő oldalon kell megadnia a nevét és címét, ami a számla kiállításához szükséges. Innen továbblépve láthatja az összes szállítási módunkat, de mivel Ön már döntött a GLS csomagpont mellett, így azt válassza ki. Ezen az oldalon választhatja ki a fizetési módot, hogy kártyás fizetéssel, vagy utánvéttel szeretné kifizetni rendelését.

A GLS SMS-ben és/vagy e-mailen értesíti Önt a csomagfeladás után. A csomagot az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanapon belül veheti át érvényes személyi okmány bemutatásával.

Az utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott, valamint bankkártyával is fizethet számos üzletben, amelyek címeit a GLS CsomagPont lista tartalmazza.

 

További kérdés esetén, a megadott elérhetőségeinken szívesen segítünk! 

mail: info@vidaborbirtok.hu

telefon: 06 20 426 76 96